0318 - 515 400

Klompersteeg 19 - 3905 NA - Veenendaal

Verkoop: verkoop@garagegeurtsen.nl - 0318 - 252 766

|

Werkplaats: info@garagegeurtsen.nl - 0318 – 515 400

Klompersteeg 19 - 3905 NA - Veenendaal 0318 – 515 400 info@garagegeurtsen.nl 0318 - 515 400

Autobedrijf in omgeving Veenendaal gezocht?

Woont u in de omgeving van Veenendaal, Ede, Ederveen, Scherpenzeel, Woudenberg, Renswoude, Lunteren of De Klomp? Wij zijn een betrouwbaar, universeel autobedrijf voor zowel particulieren als voor zakelijke klanten in de Gelderse Vallei en daarbuiten.

Onze monteurs houden van hun vak en hebben de gezonde ambitie om de techniek van iedere auto volledig te doorgronden. Ze zijn dan ook volledig op de hoogte van de nieuwste technieken, ook op het gebied van elektrisch rijden en hybride auto’s. Garage G. Geurtsen uit Veenendaal bewijst dat ook veelzijdigheid een specialisme kan zijn!

  • Enerzijds kunt bij ons terecht voor het standaard onderhoud, zoals een grote of kleine beurt en de APK keuring. Daarnaast voeren wij vakantiechecks uit, onderhouden wij uw airco, reinigen of tunen we uw motor, vervangen wij kapotte ruiten en regelen we de complete schadeafhandeling bij Autoschade G. Geurtsen in Ede.
  • Anderzijds hebben wij de vakkundigheid en het geavanceerde (merk-specifiek) gereedschap om specialistische reparaties uit te voeren. Hierbij kan gedacht worden aan DSG Reparaties, het afstellen van radarsensoren, GMTO diagnose en uitlijning.
  • Ten slotte bieden wij ook nog andere services aan, zoals het bandenhotel en Auto Cleaning.

 

Onderhoud
Onderhoud auto
Bandenspanning
Onderhoud
APK Veenendaal
Onderhoud