0318 - 515 400

Klompersteeg 19 - 3905 NA - Veenendaal

Verkoop: verkoop@garagegeurtsen.nl - 0318 - 252 766

|

Werkplaats: info@garagegeurtsen.nl - 0318 – 515 400

Klompersteeg 19 - 3905 NA - Veenendaal 0318 – 515 400 info@garagegeurtsen.nl 0318 - 515 400

Winterbanden

Winterbanden vergroten uw veiligheid zodra de temperatuur onder de 7 graden Celsius zakt. Dit geldt zowel bij sneeuw en vorst als bij een nat wegdek. Het verschil tussen een winter- en zomerband is concreet te zien in het profiel en de rubbersamenstelling. Wij adviseren u winterbanden te gebruiken wanneer u in de wintermaanden uw auto wekelijks gebruikt of op wintersport gaat naar koude oorden. In veel wintersportgebieden zijn winterbanden overigens verplicht! Steeds meer automobilisten kiezen dan ook voor deze oplossing, die in principe niet veel meer kost. Uw zomerbanden gaan immers langer mee, omdat ze minder gebruikt worden.

Bron: ANWB

Banden opslaan in Veenendaal?

Leg niet uw schuur of garage vol, maar breng uw banden onder in het Garage Geurtsen Bandenhotel! Wij verwisselen twee keer per jaar op afspraak uw banden en u heeft er verder geen omkijken meer naar. Geen vieze handen en kleren meer en niet meer hoeven sjouwen met uw banden! Geen ruimteverlies in de schuur en uw banden worden onder optimale omstandigheden netjes bewaard.

Het verblijf in ons Bandenhotel is all-inclusive: we zorgen er bij montage meteen voor dat de wielen netjes uitgebalanceerd zijn. Zo gaat u met Garage G. Geurtsen uit Veenendaal altijd veilig op weg.

Meer informatie over banden? Die vindt u hier!

Banden in magazijn