0318 - 515 400

Klompersteeg 19 - 3905 NA - Veenendaal

Verkoop: verkoop@garagegeurtsen.nl - 0318 - 252 766

|

Werkplaats: info@garagegeurtsen.nl - 0318 – 515 400

Klompersteeg 19 - 3905 NA - Veenendaal 0318 – 515 400 info@garagegeurtsen.nl 0318 - 515 400

7-persoonsauto’s

Garage G. Geurtsen uit Veenendaal profileert zich als universeel autobedrijf als dé zevenzitter specialist in Nederland. Wij vinden het belangrijk om voldoende vervoersoplossingen te bieden voor mensen die een grotere auto dan gebruikelijk nodig hebben, bijvoorbeeld grote gezinnen. Waar andere autobedrijven dit segment nog weleens links laten liggen, geeft Garage Geurtsen het extra aandacht. Dit doen wij op twee manieren:

Autopark Garage Geurtsen
Autopark Garage Geurtsen
Autopark Garage Geurtsen

Ruim aanbod 

Bij Garage Geurtsen weten we dat het als consument belangrijk is om zevenzitters met elkaar te kunnen vergelijken. Daarom zorgen wij dat er altijd een ruim aanbod aan auto’s op voorraad is, in het bijzonder dus auto’s met zes tot en met negen zitplaatsen. Hierin proberen we de balans te zoeken tussen verschillende types (MPV, SUV, Cross-over en personenbusjes) en verschillende prijsklassen. Bent u benieuwd naar de verschillen tussen de Ford S-Max en de Ford Galaxy? Of twijfelt u tussen een Volkswagen Touran en de BMW 2-serie Gran Tourer? Bij Garage Geurtsen wordt het vergelijken van zevenzitters u zo gemakkelijk mogelijk gemaakt.

 


7zitter.nl

Bij de aanschaf van een 7-persoonsauto kan het als consument handig zijn om je alvast te oriënteren in dit segment. Garage Geurtsen is daarom eigenaar van de website 7zitter.nl. Op deze website vindt u welke modellen als zevenzitter worden/werden geleverd, interessante basisinformatie over de modellen, nuttige adviezen en recente nieuwsberichten over auto’s met meer dan vijf zitplaatsen. Veel autowebsites zijn volledig gericht op het grote massa aanbod auto’s waardoor je in het segment 7zitters het overzicht mist. 7zitter.nl brengt daar verandering in door specifiek voor dit segment informatie aan te bieden en hier nieuws over te publiceren!

7zitter