Klompersteeg 19 - 3905 NA - Veenendaal 0318 – 515 400 info@garagegeurtsen.nl 0318 - 515 400

Kleine problemen en spoedreparaties

Soms moeten problemen snel (tijdelijk) verholpen worden, zodat u kunt blijven rijden. Daarom houden we in onze planning altijd ruimte voor spoedreparaties. Ook voor kleine problemen als een lampjes vervangen, bandenspanning of een kras wegpoetsen staan we graag voor u klaar.

Belt u ons even op vóór u naar ons toe komt, dan zorgen we voor optimale dienstverlening en helpen we u snel weer op weg.

Tel. 0318 – 51 54 00

We zijn maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 17.15 uur geopend en op donderdag tot 20.00 uur. Op zaterdag kunt u van 8.30 tot 12.00 uur bij ons terecht.

Corona maatregelen

Omwille van de volksgezondheid nemen ook wij onze verantwoordelijkheid omtrent de adviezen van het RIVM en de Nederlandse Overheid, ter voorkoming van het verspreiden van het coronavirus. Vandaar dat wij de volgende maatregelen hebben genomen:

Algemene maatregelen:
· Extra hygiënische maatregelen (extra schoonmaakrondes en controles op onder andere deurgrepen, balie, pinautomaat, sanitair en dergelijke)
· Het beperken van sociale contacten
· Geen handen schudden
· Minimaal 1,5 meter afstand houden

Specifieke maatregelen:
· Extra gebruik van stoelhoezen
· Voor en na de reparatie (of onderhoud) van uw auto, wordt het stuurwiel, de handgrepen en de versnellingspookknop gereinigd met desinfecterend middel
· Geen rechtstreekse sleuteloverdracht meer. De sleutels worden op de balie gelegd.

Maatregelen omtrend COVID-19