Klompersteeg 19 - 3905 NA - Veenendaal 0318 – 515 400 info@garagegeurtsen.nl 0318 - 515 400

Reinigen van motoren in Veenendaal

Last van een vervuilde motor? Laat uw motor inwendig en/of uitwendig reinigen bij Garage G. Geurtsen uit Veenendaal!

Reiniging inwendig vervuilde motoren

Veel storingen in moderne automotoren zijn terug te leiden naar inwendige vervuiling van het brandstofsysteem. Door bij iedere onderhoudsbeurt reinigers van Forté te gebruiken voor brandstof- en emissiesystemen voorkomt u ondefinieerbare storingen. Forté levert uitsluitend onderhoudsproducten aan de professionele markt. Vraag er daarom naar als u uw auto voor onderhoud bij Garage Geurtsen brengt! De reiniging van de motor en het brandstofsysteem zorgen voor schonere uitlaatgassen en optimalisering van het brandstofverbruik. Om deze manier reinigt Garage G. Geurtsen inwendig vervuilde motoren.

Reiniging motorruimte

Desgevraagd kunt u bij Garage G. Geurtsen uit Veenendaal ook het motorcompartiment grondig laten reinigen als deze is vervuild met overtollig smeer of olie. Op deze manier blijven de onderdelen in goede conditie.

Corona maatregelen

Omwille van de volksgezondheid nemen ook wij onze verantwoordelijkheid omtrent de adviezen van het RIVM en de Nederlandse Overheid, ter voorkoming van het verspreiden van het coronavirus. Vandaar dat wij de volgende maatregelen hebben genomen:

Algemene maatregelen:
· Extra hygiënische maatregelen (extra schoonmaakrondes en controles op onder andere deurgrepen, balie, pinautomaat, sanitair en dergelijke)
· Het beperken van sociale contacten
· Geen handen schudden
· Minimaal 1,5 meter afstand houden

Specifieke maatregelen:
· Extra gebruik van stoelhoezen
· Voor en na de reparatie (of onderhoud) van uw auto, wordt het stuurwiel, de handgrepen en de versnellingspookknop gereinigd met desinfecterend middel
· Geen rechtstreekse sleuteloverdracht meer. De sleutels worden op de balie gelegd.

Maatregelen omtrend COVID-19