Autoschade? Ga naar autoschadegeurtsen.nl

06 3718 3537

0318 – 515 400

Klompersteeg 19 - 3905 NA - Veenendaal

geurtsen@garagegeurtsen.nl

Klompersteeg 19 - 3905 NA - Veenendaal 0318 – 515 400 geurtsen@garagegeurtsen.nl 06 3718 3537

Winterbanden vegroten uw veiligheid zodra de temperatuur onder de 7 graden zakt. Steeds meer automibilisten kiezen dan ook voor deze oplossing, die in principe niet veel meer kost. Uw zomerbanden gaan immers langer mee, omdat ze minder gebruikt worden.

Maar waar laat u de banden waar u niet mee rijdt?

Leg niet uw schuur of garage vol, maar breng uw banden onder in het Garage Geurtsen Bandenhotel! Wij verwisselen twee keer per jaar op afspraak uw banden en u heeft er verder geen omkijken meer naar. Geen vieze handen en kleren meer en niet meer hoeven sjouwen met uw banden! Geen ruimteverlies in de schuur en uw banden worden onder optimale omstandigheden netjes bewaard.

Het verblijf in ons Bandenhotel is all-inclusive: we zorgen er bij montage meteen voor dat de wielen netjes uitgebalanceerd zijn.

Corona maatregelen

Omwille van de volksgezondheid nemen ook wij onze verantwoordelijkheid omtrent de adviezen van het RIVM en de Nederlandse Overheid, ter voorkoming van het verspreiden van het coronavirus. Vandaar dat wij de volgende maatregelen hebben genomen:

Algemene maatregelen:
· Extra hygiënische maatregelen (extra schoonmaakrondes en controles op onder andere deurgrepen, balie, pinautomaat, sanitair en dergelijke)
· Het beperken van sociale contacten
· Geen handen schudden
· Minimaal 1,5 meter afstand houden

Specifieke maatregelen:
· Extra gebruik van stoelhoezen
· Voor en na de reparatie (of onderhoud) van uw auto, wordt het stuurwiel, de handgrepen en de versnellingspookknop gereinigd met desinfecterend middel
· Geen rechtstreekse sleuteloverdracht meer. De sleutels worden op de balie gelegd.

Maatregelen omtrend COVID-19