Klompersteeg 19 - 3905 NA - Veenendaal 0318 – 515 400 info@garagegeurtsen.nl 0318 - 515 400

Een APK in Veenendaal uitvoeren is niet altijd leuk, maar wel goed voor de auto. Daarnaast is het voor de bestuurder ook goed om er op tijd bij te zijn. Na onze APK keuring kunt u namelijk weer vertrouwd de weg op, omdat er geen mankementen waren of de mankementen die we tegenkwamen zijn opgelost. Kom daarom met uw auto bij ons langs en laat één van onze keurmeesters uw auto een APK keuring uitvoeren. 

Wanneer een APK in Veenendaal?

Wanneer en hoe vaak een APK in Veenendaal moet worden uitgevoerd voor jouw auto is afhankelijk van het type auto. Wanneer je een gloednieuwe auto koopt die op benzine rijdt moet deze na vier jaar voor het eerst een APK in Veenendaal krijgen. Een auto die op diesel rijdt moet dat na drie jaar. Na deze 3 jaar moeten diesel auto’s ieder jaar een APK krijgen.

Bij benzine auto’s ligt dit net wat anders. Die moeten om de twee jaar een APK krijgen tot ze acht jaar oud zijn. Benzine auto’s die ouder dan 8 jaar zijn moeten ieder jaar een APK krijgen. Voor elektrische en hybride auto’s gelden dezelfde regels als voor benzine auto’s

APK keuring in Veenendaal

Wat kost een APK bij ons in Veenendaal?

Als u een APK in Veenendaal door ons laat uitvoeren is het standaardtarief bij ons €25,00 excl. milieumeting en afmeldkosten. De APK (excl. afmeldkosten en milieumeting) is bij ons gratis bij een grote onderhoudsbeurt. Ook als u woont in Ede, Ederveen, Scherpenzeel, Woudenberg, Renswoude, Lunteren, De Klomp of in de weide omgeving bent u uiteraard van harte welkom.

Vervangend vervoer bij APK

Een APK uit laten voeren in Veenendaal komt misschien niet altijd even goed uit. Wellicht heeft u uw auto nodig voor het werk of in de privésfeer. Het is dan niet ideaal om hem tijdelijk af te staan en dat snappen wij heel goed. Vervangend vervoer is bij ons dan ook gratis. Ook als u uw bedrijfswagen (tot 3500kg) laat keuren hebben wij als vervangend vervoer bedrijfswagens te leen. 

Een APK bij Garage Geurtsen

Bij Garage Geurtsen staan we zes dagen per week voor u klaar. Garage G. Geurtsen uit Veenendaal is een door de RDW erkend APK-bedrijf. Onze diverse keurmeesters kijken nauwkeurig naar de keuringseisen van het RDW, waar ze voor opgeleid zijn, en maken het keuringsrapport voor u in orde. Naast APK in Veenendaal kunt u bij ons ook terecht voor 

  • Standaard onderhoud 
  • Reparaties (spoed) of diagnose bij storingen
  • Auto cleaning
  • Autoruit service
  • Schadeherstel
  • Het bandenhotel
  • Chiptuning om comfortabeler te rijden
  • Aircoservice. 


Maar wist u ook dat wij specialistische reparaties uitvoeren? Voorbeelden hiervan zijn het monteren van accessoires (een achteruitrijcamera bijvoorbeeld) of onderhoud en reparatie van een DSG versnellingsbak. Maar wij zijn ook in te zetten voor uitlijnen, bijwerken van een digitaal onderhoudsboekje, het programmeren van sleutels en diagnose van storingen.

Reviews Garage Geurtsen

Neem contact met ons op

Is uw auto aan een APK toe en woont u in de omgeving van Veenendaal? Kom dan gerust bij ons langs. Wilt u een afspraak inplannen? Met het invullen van ons contactformulier of even een telefoontje naar 0318515400 is het zo geregeld. Onze keurmeesters zorgen ervoor dat u precies weet wat de status van uw voertuig is. Moet er wat worden gerepareerd dan regelen wij dat voor u. Heeft u nog vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak.

 

Werknemer Evert Jan

 

APK keuring