Klompersteeg 19 - 3905 NA - Veenendaal 0318 – 515 400 info@garagegeurtsen.nl 0318 - 515 400

Breng een bezoek aan Garage Geurtsen, uw autobedrijf nabij Renswoude, voor het jaarlijkse onderhoud aan uw auto. Heeft u onverhoopt schade gereden? Voor schadetaxatie en schadeherstel kunt u terecht bij Autoschade G. Geurtsen in Ede. Heeft u een spoedreparatie nodig? Wij helpen u snel weer op weg, ongeacht om wat voor merk of type auto het gaat. Op slechts 5 minuten afstand van Renswoude vindt u Garage Geurtsen, gevestigd in Veenendaal, aan de Klompersteeg 19. U bent bij dit autobedrijf verzekerd van kwaliteit, betrouwbaarheid en een hoge klantenservice. Wij staan voor u klaar op werkdagen van 7:30 tot 17:15 uur en op zaterdag van 8:00 tot 15:00 uur.

Auto (ver)kopen bij autobedrijf Renswoude

U kunt uw auto ook (ver)kopen bij ons autobedrijf nabij Renswoude. Garage Geurtsen heeft diverse mooie occasions in het assortiment voor een scherpe prijs. Ook voor de inkoop van auto’s zijn wij het aangewezen bedrijf voor u. U krijgt gegarandeerd een eerlijke prijs voor uw auto. Daarvoor hoeft u enkel het formulier op onze website in te vullen. Let op: hoe meer u daarbij opgeeft aan bijzonderheden en foto’s hoe beter wij de inkoopprijs kunnen schatten. Voor een definitieve prijs vragen wij u eerst een afspraak te maken zodat wij de auto met eigen ogen kunnen zien en beoordelen.

Ervaren autobedrijf

Garage Geurtsen is een familiebedrijf, opgericht door Gijs Geurtsen in 1986. Gijs begon op 16-jarige leeftijd als monteur bij een VW/Audi-dealer (in 1980). In 1988 werd er begonnen met parttime werken, vanwege de toename van verkoop en reparaties. De waarden die bij de oprichting al golden, zijn nog steeds het uitgangspunt van Garage Geurtsen: kwaliteit, betrouwbaarheid, een goede klantenservice en een goede garantie voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ondertussen groeide het autobedrijf, werd er een paar keer verhuisd en volgde er in 1995 een re-organisatie. Niet alleen de kwaliteit, ook de prijsklasse namen toe in dat jaar. Toch was er nog steeds behoefte aan een ruimere locatie. In 1999 werd het huidige bedrijfspand betrokken. Een grote verandering omdat de vorige locatie 1300 vierkante meter bedroeg en het pand aan de Klompersteeg maar liefst een grondoppervlakte van 3850 vierkante meter heeft. Naast zoon Willem Geurtsen werken er nog meerdere fulltime medewerkers, aangevuld met een aantal parttimers en senioren voor extra werkzaamheden.

Uw auto zoeken bij Garage Renswoude

Staat uw nieuwe auto niet tussen de 120 auto’s die we op voorraad hebben? Geef ons een zoekopdracht en we zoeken de auto bij uw wensen. Bij onze diverse inkoopkanalen in binnen en buitenland is er vast wel een auto die exact bij u past! Wilt u meer weten over ons of direct een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Autobedrijf Garage Geurtsen Ede
Monteur van Garage Geurtsen
Vakgarage Geurtsen

Corona maatregelen

Omwille van de volksgezondheid nemen ook wij onze verantwoordelijkheid omtrent de adviezen van het RIVM en de Nederlandse Overheid, ter voorkoming van het verspreiden van het coronavirus. Vandaar dat wij de volgende maatregelen hebben genomen:

Algemene maatregelen:
· Handen graag ontsmetten bij ingang
· Wanneer mogelijk 1,5 meter afstand houden
· Bezichtiging bij voorkeur op afspraak ivm hoeveelheid mensen op locatie

Maatregelen omtrend COVID-19