0318 - 515 400

Klompersteeg 19 - 3905 NA - Veenendaal

Verkoop: verkoop@garagegeurtsen.nl - 0318 - 252 766

|

Werkplaats: info@garagegeurtsen.nl - 0318 – 515 400

Klompersteeg 19 - 3905 NA - Veenendaal 0318 – 515 400 info@garagegeurtsen.nl 0318 - 515 400

Uitlijnen in Veenendaal?

Woont u in de omgeving van Veenendaal, Ede, Ederveen, Scherpenzeel, Woudenberg, Renswoude, Lunteren of De Klomp en moet uw auto uitgelijnd worden? Garage G. Geurtsen uit Veenendaal is in het bezit van de Hunter WinAlign HawkEye uitlijncomputer. Hiermee hebben wij de nieuwste technologie om auto’s uit te lijnen. Vier camera’s maken het mogelijk om het uitlijnen van de auto zeer nauwkeurig uit te voeren.

Waarom uitlijnen?

Om de verkeersveiligheid te waarborgen, is een correcte uitlijning van uw auto van groot belang. Voor het optimale rijcomfort en minimale slijtage van uw banden zijn uw wielen in de fabriek onder een optimale hoek onder uw auto geplaatst. Door verschillende oorzaken, bijvoorbeeld door met een wiel door of over een grote oneffenheid te rijden, kan het zijn dat uw auto niet meer correct uitgelijnd is. Mogelijke gevolgen hiervan zijn het naar een kant trekken van uw auto of hoge bandenslijtage. Om deze onveiligheid, ongemakken en hoge kosten te voorkomen, kunnen wij uw auto snel en professioneel uitlijnen. De voordelen van een goede uitlijning zijn het verminderde brandstofverbruik, minder snelle bandenslijtage, meer comfort en vooral een verbeterde verkeersveiligheid.

 

Uitlijnen banden
Auto uitlijnen
Auto uitlijnen
Wiel op auto plaatsen
banden uitlijnen
Uitlijnen
Uitlijnen software
Auto uitlijnen

Uitlijnen bij Garage G. Geurtsen in Veenendaal

Wij beschikken over geavanceerde Hunter WinAlign Hawkeye uitlijnapparatuur, waarmee wij ervoor zorgen dat uw auto volledig volgens de merk-specifieke fabrieksvoorschriften uitgelijnd wordt. Twijfelt u over de uitlijning van uw auto? Kom gerust langs voor vrijblijvend advies bij Garage G. Geurtsen uit Veenendaal. Wij kunnen u naar keuze van dienst zijn met:

  • Quick check: Hierbij controleren wij de beide assen van uw voertuig op correcte uitlijning.
  • 4-kants uitlijning: Volledige controle en afstelling van uw voertuig voor de perfect uitlijning.

Voor de juiste inschatting van de kosten, kunt u contact opnemen met de receptie werkplaats.

(klik hier om een afspraak te maken)

Wat u moet weten over ADAS-kalibratie

ADAS is een afkorting voor Advanced Driver Assistent Systems. Dit zijn rijhulpsystemen die het voor bestuurders veiliger maken op de weg. Aangezien wegen steeds drukker worden, en file-records worden verbroken, is het onvermijdelijk dat er elk jaar nog steeds veel te veel verkeersdoden vallen. Omdat menselijke fouten (zoals telefoongebruik) hiervan vaak de oorzaak zijn, is ADAS techniek in het leven geroepen om de menselijke fouten onderweg te minimaliseren. Veel automobilisten zijn niet op de hoogte van de fantastische voordelen van deze systemen. Wij kunnen bij Garage G. Geurtsen in Veenendaal uw vragen omtrent ADAS te beantwoorden en u van dienst zijn om deze rijhulpsystemen te kalibreren.

ADAS in uw auto

Bij ADAS moet u denken aan onder andere Adaptive Cruise Control (ACC), Lane Assist, Lane Change Warning en 360° camera. Als uw auto schade heeft gehad, is het een vereiste om deze systemen opnieuw te kalibreren. Ook na het vervangen van bijvoorbeeld een voorruit of voorbumper moeten ADAS-systemen opnieuw gekalibreerd worden. Het niet gekalibreerd zijn van deze systemen kan zorgen voor ongemak of gevaarlijke situaties voor de bestuurder en medeweggebruikers. Daarnaast kan uw verzekeringsmaatschappij eisen dat deze systemen juist werken en gekalibreerd zijn, omdat u anders niets uitgekeerd krijgt bij mogelijke schade.

 

ADAS kalibratie bij Garage G. Geurtsen uit Veenendaal

Hierboven heeft u kunnen lezen waarvoor deze systemen zijn en waarom het belangrijk is dat deze ook juist gekalibreerd zijn. Bij Garage G. Geurtsen uit Veenendaal bent u hiervoor aan het juiste adres. Als uitbreiding op het moderne Hunter WinAlign Hawkeye uitlijnsysteem beschikken wij over het geavanceerde TEXA ADAS kalibratiesysteem voor alle rijhulpsystemen. Met deze combinatie voeren onze speciaal opgeleide monteurs uw ADAS kalibratie zeer nauwkeurig volgens fabrieksspecificaties uit. U hoeft dus niet meer naar de merkdealer want wij beschikken over de benodigde kennis, informatie en tools om deze kalibratie zelfs voor de nieuwste modellen auto’s uit te voeren. Voor de juiste inschatting van de kosten, kunt u contact opnemen met de receptie werkplaats.

(klik hier om een afspraak te maken)

Auto uitlijnen
Auto uitlijnen