Klompersteeg 19 - 3905 NA - Veenendaal 0318 – 515 400 info@garagegeurtsen.nl 0318 - 515 400

Diagnose in Veenendaal?

Woont u in Veenendaal, Ede, Ederveen, Scherpenzeel, Woudenberg, Renswoude, Lunteren of De Klomp en gaat een storingslampje branden? Laat uw auto uitlezen en diagnosticeren bij Garage G. Geurtsen uit Veenendaal!

Uitlezen bij Garage G. Geurtsen

Wij beschikken over de modernste uitlees- diagnose- en programmeer apparatuur. Ook zijn onze monteurs GMTO Hybride & elektrische voertuig specialist NEN 9140. Wanneer een auto elektronische klachten heeft of er een lampje gaat branden in het dashboard, worden tegenwoordig de computers van de auto uitgelezen. Hierdoor blijkt in de meeste gevallen wat de oorzaak is van de storing. Niet altijd is direct duidelijk wat de oorzaak is. Veel autobedrijven vernieuwen op goed geluk onderdelen. Wij willen niet zomaar lukraak onderdelen vernieuwen, onze monteurs zullen eerst actuele meetwaarden uitlezen en vastleggen van alle sensoren van de auto. Dat kan zowel in de werkplaats als rijdend.

Geen reparatie zonder overleg

Wij nemen altijd eerst contact met u op voordat wij werkzaamheden verrichten. Dit voorkomt verrassingen wanneer u de auto op komt halen.

Corona maatregelen

Omwille van de volksgezondheid nemen ook wij onze verantwoordelijkheid omtrent de adviezen van het RIVM en de Nederlandse Overheid, ter voorkoming van het verspreiden van het coronavirus. Vandaar dat wij de volgende maatregelen hebben genomen:

Algemene maatregelen:
· Handen graag ontsmetten bij ingang
· Wanneer mogelijk 1,5 meter afstand houden
· Bezichtiging bij voorkeur op afspraak ivm hoeveelheid mensen op locatie

Maatregelen omtrend COVID-19