Klompersteeg 19 - 3905 NA - Veenendaal 0318 – 515 400 info@garagegeurtsen.nl 0318 - 515 400

Visie op onze verantwoordelijkheid

Bij Garage G. Geurtsen uit Veenendaal nemen wij niet enkel verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van onze service, maar ook voor onze omgeving. Onze levensbeschouwelijke overtuiging bepaalt onze manier van ondernemen: milieubewust, maatschappelijk betrokken en met oog voor duurzaamheid. Om deze visie in praktijk te brengen zetten we ons in voor een aantal concrete punten:

  • Om een gezonde en duurzame voeding te stimuleren sponsoren we fruitbomen in woonwijken van Veenendaal.
  • We hebben geïnvesteerd in 105 zonnepanelen op ons bedrijf, hetgeen ons bedrijf voor een aanzienlijk deel voorziet van een schone energiebron.
  • We zorgen voor het milieubewust scheiden en afvoeren van afval o.a. olie en remvloeistof, accu’s, banden, spuitbussen, ijzer, papier/karton en aluminium.
  • We zorgen voor een ruim aanbod van hybride en elektrische auto’s.
  • We investeren in een laadpaal om elektrische auto’s op te kunnen laden.

Corona maatregelen

Omwille van de volksgezondheid nemen ook wij onze verantwoordelijkheid omtrent de adviezen van het RIVM en de Nederlandse Overheid, ter voorkoming van het verspreiden van het coronavirus. Vandaar dat wij de volgende maatregelen hebben genomen:

Algemene maatregelen:
· Extra hygiënische maatregelen (extra schoonmaakrondes en controles op onder andere deurgrepen, balie, pinautomaat, sanitair en dergelijke)
· Het beperken van sociale contacten
· Geen handen schudden
· Minimaal 1,5 meter afstand houden

Specifieke maatregelen:
· Extra gebruik van stoelhoezen
· Voor en na de reparatie (of onderhoud) van uw auto, wordt het stuurwiel, de handgrepen en de versnellingspookknop gereinigd met desinfecterend middel
· Geen rechtstreekse sleuteloverdracht meer. De sleutels worden op de balie gelegd.

Maatregelen omtrend COVID-19