Klompersteeg 19 - 3905 NA - Veenendaal 0318 – 515 400 info@garagegeurtsen.nl 0318 - 515 400

Occasions in Veenendaal

Op zoek naar topkwaliteit occasions in Veenendaal of omgeving voor een scherpe prijs? Of uw huidige auto inruilen? Kom dan eens langs bij Garage Geurtsen in Veenendaal. Wij hebben een groot aanbod personenauto’s en zakelijke auto’s van bekende automerken; van benzine tot diesel en hybride tot de nieuwste generatie elektrische auto’s. Alle occasions zijn grondig door ons deskundige team gecheckt en worden volledig rijklaar gemaakt. Ook kunnen we u persoonlijk adviseren over de aanschaf van een passende occasion. Daarbij bieden we verschillende garantiepakketten als extra zekerheid voor uw aangekochte auto.

Bekijk ons aanbod van personenauto’s online

 

 

Auto's bij Garage Geurtsen

Zakelijk occasions in Veenendaal kopen

Voor elk type bedrijf biedt Geurtsen uit Veenendaal passende oplossingen voor de zakelijke aanschaf van occasions. Of u nu op zoek bent naar een volledige elektrische auto voor emissieloos rijden of een ruime bestelwagen wilt voor uw bezorg- of buitendienst activiteiten, wij denken graag met u mee. Of misschien zoekt u wel een tweedehandse wagen voor comfortabel personenvervoer. Ook daarin kunnen u van dienst zijn in aanbod en advies. Naast een ruim aanbod occasions voor zakelijk gebruik, kunnen wij ook de complete service en onderhoudsbeurten voor uw bedrijf verzorgen. Denk aan de jaarlijkse onderhoudsbeurten, schadeherstel en het verzorgen van vervangend vervoer tijdens langere reparaties.

Bekijk ons aanbod aan zakelijke occasions online

 

 

Zevenzitter occasions in Veenendaal

Garage G. Geurtsen is een specialist in het bieden van vervoersoplossingen voor grote gezinnen. Grotere gezinnen hebben grote auto’s nodig, in het bijzonder auto’s met vijf tot en met negen zitplaatsen. Daarom zorgt Garage Geurtsen dat er altijd een ruim aanbod aan 7-persoonsauto’s occasions op voorraad is.

Bekijk ons aanbod aan zevenzitter occasions online

 

 

Parkeergarage Autobedrijf Geurtsen Veenendaal

Elektrische en hybride occasions in Veenendaal

Bij Garage G. Geurtsen vinden we het belangrijk dat er naast de conventionele verbrandingsmotoren ook auto’s worden aangeboden met een alternatieve brandstof. Daarom zorgen we altijd voor een goed aanbod aan elektrische en hybride occasions.

Bekijk ons aanbod aan elektrische en hybride occasions online

Onderhoud van occasions in Veenendaal

Naast een ruime keuze in occasions in Veenendaal, hebben we een uitgebreide werkplaats waar u terecht kunt voor een breed spectrum aan onderhoud.

  • Enerzijds kunt bij ons terecht voor het standaard onderhoud, zoals een grote of kleine beurt en de APK. Daarnaast voeren wij vakantiechecks uit, onderhouden wij uw airco, reinigen of tunen we uw motor, vervangen wij kapotte ruiten en regelen we de complete schadeafhandeling bij Autoschade G. Geurtsen in Ede.
  • Anderzijds hebben wij de vakkundigheid en het geavanceerde (merk-specifiek) gereedschap om specialistische reparaties uit te voeren. Hierbij kan gedacht worden aan DSG Reparaties, het afstellen van radarsensoren, GMTO diagnose en uitlijning.
  • Ten slotte bieden wij ook nog andere services aan, zoals het bandenhotel, het inbouwen van een Uniklapbank en Auto Cleaning.

Op die manier bieden we bij de aanschaf van een occasion in Veenendaal een compleet pakket aan diensten voor uw auto.

Corona maatregelen

Omwille van de volksgezondheid nemen ook wij onze verantwoordelijkheid omtrent de adviezen van het RIVM en de Nederlandse Overheid, ter voorkoming van het verspreiden van het coronavirus. Vandaar dat wij de volgende maatregelen hebben genomen:

Algemene maatregelen:
· Handen graag ontsmetten bij ingang
· Wanneer mogelijk 1,5 meter afstand houden
· Bezichtiging bij voorkeur op afspraak ivm hoeveelheid mensen op locatie

Maatregelen omtrend COVID-19