Klompersteeg 19 - 3905 NA - Veenendaal 0318 – 515 400 info@garagegeurtsen.nl 0318 - 515 400

Op zoek naar een vakkundige garage in Ede? Garage Geurtsen staat 6 dagen in de week voor u klaar voor service en onderhoud! Onze openingstijden zijn erg flexibel. Er is vast een tijdstip dat u gelegen komt. Op werkdagen kunt u al om 7:30 uur bij ons terecht, op zaterdag vanaf 8:00 uur. Liever ‘s avonds langskomen? Op donderdagavond kunt u van 19:00 tot 21:00 uur terecht.

Garage in Ede gezocht?

Als garage nabij Ede richt Garage Geurtsen zich op zowel particulieren als zakelijke klanten in de regio Foodvalley. Is het weer tijd voor de jaarlijkse APK-keuring en wilt u tegelijkertijd een kleine of grote onderhoudsbeurt laten uitvoeren? Of gaat u binnenkort op vakantie met de auto en wilt u voor vertrek uw auto laten controleren in een vakantiecheck? U kunt zowel met een auto die op diesel of benzine rijdt als met een elektrische of hybride auto terecht bij onze ervaren monteurs. Uiteraard zijn wij op de hoogte van de nieuwste technieken.

Banden

Wanneer het kouder dan 7 graden Celsius wordt, is het verstandig om te rijden met winterbanden. Het rubber van uw zomerbanden wordt namelijk hard als de temperatuur daalt, waardoor ze minder grip hebben. De samenstelling van winterbanden is anders, waardoor dit niet gebeurt. Met winterbanden rijdt u dus veiliger tijdens koude dagen. In Duitsland en Oostenrijk zijn winterbanden zelfs verplicht bij winterse omstandigheden. Wist u trouwens dat winterbanden ook bij regen meer grip hebben dan zomerbanden? Bovendien is een investering in winterbanden voordelig omdat uw zomerbanden minder snel slijten.

U kunt bij ons terecht voor advies over de te kiezen banden voor uw auto of lees meer over banden.

Groepsfoto medewerkers Garage Geurtsen
Leenauto
Foto zijkant bedrijfspand
Onderhoud
Banden magazijn
Onderhoud

Bandenhotel

Garage Geurtsen beschikt over een grote opslag voor banden: ons zogenaamde bandenhotel! Dat scheelt u niet alleen ruimte in uw schuur, ook heeft u geen omkijken meer naar de bandenwisseling in de zomer en in de winter. We maken een afspraak wanneer u uw banden komt verwisselen en wij regelen de rest. Uiteraard zit het uitbalanceren van de banden bij deze service in.

Afspraak maken met de werkplaats

Maak direct een afspraak via de website. Heeft u een klein probleem dat u direct wilt oplossen? Bel ons even voordat u langskomt. Voor spoedreparaties maken wij altijd tijd.