Klompersteeg 19 - 3905 NA - Veenendaal 0318 – 515 400 info@garagegeurtsen.nl 0318 - 515 400

Moet u meer mensen vervoeren dan u op de achterbank kwijt kunt? Garage Geurtsen heeft voor vrijwel iedere stationwagen dé unieke oplossing: de Uniklapbank voor het veilig vervoeren van kinderen.

Wat is de Uniklapbank 

De Uniklapbank voor kinderen tot 1,35 m is dé oplossing voor automobilisten die regelmatig meer personen in hun auto moeten vervoeren. De bank wordt rug aan rug tegen de achterbank geplaatst en kan in praktisch iedere stationcar gemonteerd worden. Omdat u de bank in een handomdraai plat op de vloer van de laadruimte kunt neerklappen, behoudt u maximale flexibiliteit bij het gebruik van uw auto. Deze unieke bank is voorzien van twee heupgordels en voldoet aan alle wet- en regelgeving.

Universeel

De bank past in iedere auto omdat we de breedte kunnen aanpassen. Tijdens de inbouw houden we altijd rekening met het reservewiel. Bij de aanschaf van een nieuwe auto is de bank eenvoudig over te plaatsen.

Veilig

Dankzij de kwaliteit van het materiaal en de door ons ontworpen constructie kan de Uniklapbank minimaal zes tot acht jaar mee. De comfortabele, 5 cm dikke kussens zijn bekleed met een sterke, slijtvaste en neutrale antraciet veloursstof (lederen bekleding is meerprijs). Hierdoor zitten kinderen ook in de bochten stevig op hun plek. Bij de inbouw van de bank wordt aan alle veiligheidseisen gedacht. Het feit dat de kinderen achteruit rijden, veroorzaakt géén extra wagenziekte.

Altijd op maat

Ook als u speciale wensen heeft, zoals uitvoering in dezelfde bekleding als uw auto, dan is dat geen enkel probleem.

Prijzen

Onderdeel Prijs
Uniklapbank Vanaf €995 inclusief BTW, inbouw en twee gordels
Extra gordel Vanaf €49
Andere bekleding Prijzen kunnen variëren. De Uniklapbank wordt standaard geleverd met comfortabele, 5 cm dikke kussens met een sterke, slijtvaste en neutrale antraciet veloursstof, voorzien van een logo

Garantie en advies

Op iedere bank geven wij u twaalf maanden garantie. De prijzen voor speciale aanpassingen en uitvoeringen krijgt u op aanvraag. We nemen graag de tijd om u uitgebreid te informeren over de vele mogelijkheden. We kunnen de voordelen demonstreren door in onze werkplaats direct een Uniklapbank in uw auto te plaatsen, die uw kinderen meteen kunnen uitproberen. Vanzelfsprekend hebben we de actuele, relevante regelgeving voor u beschikbaar.

Regelgeving

Alleen passagiers vervoeren op échte zitplaats.
Het gebruik van geïmproviseerde zitplaatsen in auto’s is verboden. Passagiers mogen alleen worden vervoerd op een echte zitplaats die gemaakt is voor het gebruik van volwassen passagiers. Uitzonderingen worden gemaakt voor het vervoer van kinderen tot 1,35 meter op speciaal voor hen aangebrachte zitplaatsen (met name extra bankjes achterin stationwagens) en voor passagiers die gebruikmaken van een rolstoel. Bron: Rijksoverheid

 

Uniklapbank
Uniklapbank
Uniklapbank
Uniklapbank
Unibank
Unibank