Klompersteeg 19 - 3905 NA - Veenendaal 0318 – 515 400 info@garagegeurtsen.nl 0318 - 515 400

Accessoires monteren

29 maart 2022

Accessoires monteren in Veenendaal

Garage G. Geurtsen heeft occasions in alle soorten en maten. Het kan echter voorkomen dat u bij uw droomauto in onze voorraad net wat opties mist. Dit hoeft geen probleem te zijn, want ook voor het monteren van diverse accessoires kunt u bij Garage G. Geurtsen in Veenendaal terecht. Dit geldt natuurlijk ook niet alleen voor auto’s uit onze voorraad, het kan ook zijn dat u de luxe van uw eigen auto wilt uitbreiden met enkele opties. Een voorbeeld hiervan is het installeren van een radio, antenne, alarmsysteem of navigatiesysteem. Of het inbouwen van Cruise Control.

Ook het monteren van een trekhaak of Uniklapbank behoort tot de mogelijkheden. Ten slotte kan ook nog gedacht worden aan het monteren van een achteruitrijcamera of parkeersensoren. Wij monteren deze accessoires met het oog op betrouwbaarheid bij voorkeur met originele, merk-specifieke onderdelen. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van het monteren van accessoires met originele onderdelen.

Volvo onderdelen

Casus: Volvo XC90 achteruitrijcamera Retrofit 

De werkplaats van Garage G. Geurtsen uit Veenendaal krijgt een Volvo XC90 aangeboden die nog niet in het bezit is van een achteruitrijcamera. Omdat deze accessoire voor een dergelijk model doorgaans wel gewenst is, wordt er besloten om de camera in te bouwen. Wij gaan dus de montage en opbouw van het camerasysteem op deze Volvo verzorgen, waarbij we gebruik zullen maken van de originele onderdelen.

XC90 achterklep

We gebruiken originele Volvo-onderdelen voor deze klus, omdat het systeem zo betrouwbaarder is. Door de hoge kwaliteit van de originele Volvo-onderdelen kunnen wij een vlekkeloze implementatie in het centrale touchscreen garanderen, inclusief de meebewegende lijnen tijdens het sturen. Alle originele functies werken, zelfs een zoomfunctie is beschikbaar.

Volvo onderdelen

Kortom, het systeem is identiek aan één die de achteruitrijcamera al wel had vanaf fabriek. Het set bestaat uit een regelapparaat, camera, handgreep van achterklep met een gat voor de camera, bekabeling en montagemateriaal.

Kabels in XC90

De montage van de hardware wordt gerealiseerd door de bekabeling langs de bestaande kabelboom te leggen. Als alle fysieke hardware is aangesloten dan rest ons nog een elektronisch proces, namelijk de benodigde software installeren.

Bij Garage G. Geurtsen uit Veenendaal beschikken we over originele Volvo diagnoseapparatuur. Met deze apparatuur kunnen wij de nieuwste Volvo’s van software-updates voorzien. Wilt u tijdens het onderhoud aan uw Volvo van de service 2.0 software updates gebruik maken? Vraag er naar bij één van onze medewerkers.

achteruitrijcamera Volvo XC90

Wilt u ook een camera of andere andere accessoires op uw auto? Neem contact op met Garage G. Geurtsen uit Veenendaal en informeer naar de mogelijkheden!