Klompersteeg 19 - 3905 NA - Veenendaal 0318 – 515 400 info@garagegeurtsen.nl 0318 - 515 400

Occasions

Op zoek naar topkwaliteit occasions in Veenendaal of omgeving voor een scherpe prijs? Of uw huidige auto inruilen? Kom dan eens langs bij Garage Geurtsen in Veenendaal. Wij hebben een groot aanbod personenauto’s en zakelijke auto’s van bekende automerken; van benzine tot diesel en hybride tot de nieuwste generatie elektrische auto’s. Alle occasions zijn grondig door ons deskundige team gecheckt en worden volledig rijklaar gemaakt. Ook kunnen we u persoonlijk adviseren over de aanschaf van een passende occasion. Daarbij bieden we verschillende garantiepakketten als extra zekerheid voor uw aangekochte auto.

Zakelijk occasions in Veenendaal kopen

Voor elk type bedrijf biedt Geurtsen uit Veenendaal passende oplossingen voor de zakelijke aanschaf van occasions. Of u nu op zoek bent naar een volledige elektrische auto voor emissieloos rijden of een ruime bestelwagen wilt voor uw bezorg- of buitendienst activiteiten, wij denken graag met u mee. Of misschien zoekt u wel een tweedehandse wagen voor comfortabel personenvervoer. Ook daarin kunnen we u van dienst zijn in aanbod en advies. Naast een ruim aanbod occasions voor zakelijk gebruik, die u kunt bekijken in de buurt van Veenendaal, kunnen wij ook de complete service en onderhoudsbeurten voor uw bedrijf verzorgen. Denk aan de jaarlijkse onderhoudsbeurten, schadeherstel en het verzorgen van vervangend vervoer tijdens langere reparaties.

Zevenzitter occasions

Garage G. Geurtsen is een specialist in het bieden van vervoersoplossingen voor grote gezinnen. Grotere gezinnen hebben grote auto’s nodig, in het bijzonder auto’s met vijf tot en met negen zitplaatsen. Daarom zorgt Garage Geurtsen dat er altijd een ruim aanbod aan 7-persoonsauto’s occasions op voorraad is.

Elektrische en hybride occasions

Bij Garage G. Geurtsen vinden we het belangrijk dat er naast de conventionele verbrandingsmotoren ook occasions worden aangeboden met een alternatieve brandstof. Daarom zorgen we altijd voor een goed aanbod aan elektrische en hybride occasions die op te halen zijn in de buurt van Veenendaal.

Onderhoud van occasions in Veenendaal

Naast een ruime keuze in occasions in Veenendaal, hebben we een uitgebreide werkplaats waar u terecht kunt voor een breed spectrum aan onderhoud.

  • Enerzijds kunt bij ons terecht voor het standaard onderhoud, zoals een grote of kleine beurt en de APK. Daarnaast voeren wij vakantiechecks uit, onderhouden wij uw airco, reinigen of tunen we uw motor, vervangen wij kapotte ruiten en regelen we de complete schadeafhandeling bij Autoschade G. Geurtsen in Ede.
  • Anderzijds hebben wij de vakkundigheid en het geavanceerde (merk-specifiek) gereedschap om specialistische reparaties uit te voeren. Hierbij kan gedacht worden aan DSG Reparaties, het afstellen van radarsensoren, GMTO diagnose en uitlijning.
  • Ten slotte bieden wij ook nog andere services aan, zoals het bandenhotel, het inbouwen van een Uniklapbank en Auto Cleaning.

Op die manier bieden we bij de aanschaf van een occasion in Veenendaal een compleet pakket aan diensten voor uw auto.

Bekijk ons aanbod occasions bij geurtsen in Veenendaal

Wilt u uw auto verkopen? Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Dan heeft Garage Geurtsen uit Veenendaal vast wel een interessante occasion voor u. Bekijk vrijblijvend onze actuele occasions op de Klompersteeg 19 in Veenendaal. Of informeer vrijblijvend naar een occasion uit de voorraad door te bellen naar 0318 – 252 766.

 

Filteren 122 resultaten

Prijs

Brandstof

Kilometerstand