Klompersteeg 19 - 3905 NA - Veenendaal 0318 – 515 400 info@garagegeurtsen.nl 0318 - 515 400

Ramen blinderen in Veenendaal

Ramen blinderen is een effectieve manier om uw auto te beschermen tegen de zon, warmte en inbrekers. Voor vakkundig geplaatste zonwerende folies op uw autoruiten bent u bij Garage Geurtsen uit Veenendaal aan het goede adres. De door ons in samenwerking met CD-Design aangebrachte folie geeft uw auto niet alleen een mooie styling en uitstraling, maar biedt u ook eens veel voordelen.

 • Langer plezier van het interieur
  UV-straling beschadigt het interieur van uw voertuig, verkleurt uw bekleding en kan de kunststofdelen broos maken. Sun-Gard zonwerende folie absorbeert minimaal 99% van de schadelijke UV-straling.
 • Koele auto
  Zonwerende folie reduceert de stralingswarmte van het zonlicht tot 65%. U zult direct merken dat uw voertuig aangenaam koeler aanvoelt.
 • Bescherming tegen inkijk
  Zonwerende folie biedt een optimale bescherming tegen inkijk in uw voertuig en hiermee kan inbraak worden voorkomen.
 • Meer veiligheid tijdens het autorijden
  Bij een ongeval of inbraak kunnen duizenden kleine glassplinters het interieur van uw voertuig beschadigen of inzittenden mogelijk zwaar verwonden. De folie bewerkstelligt dat de glassplinters bijeen worden gehouden, zodat de kans op letsel als gevolg van rondspringende glassplinters wordt tegengegaan. Wilt u nog meer bescherming en veiligheid dan kunt u dit bereiken met de Glass-Gard beschermings- en veiligheidsfolie.

 

CD Design geeft bij elk garantiecertificaat een kopie van het Voertuigreglement (VTR), zodat u weet wat de wetgeving daadwerkelijk voorschrijft.

 

Kies welke ramen u wilt blinderen

Bij Garage Geurtsen in Veenendaal kunt u kiezen welke ramen van uw auto u wilt blinderen Wij bieden onder andere:

 • Volledige ramen blinderen: deze optie blindeert alle ramen van uw auto voor een maximale bescherming en privacy.
 • Selectieve ramen blinderen: hierbij kunt u kiezen welke ramen u wilt laten blinderen, bijvoorbeeld alleen de achterramen of de voorruit.
 • Onze professionele monteurs zorgen voor een snelle en vakkundige installatie. Wij gebruiken alleen de beste producten en garantie voor een perfecte afwerking.

Bepaal de lichtdoorlatendheid van de folie

Bij Garage Geurtsen in Veenendaal bieden wij ook verschillende opties voor de lichtdoorlatendheid van de folie voor ramen blinderen. Lichtdoorlatendheid van de folie geeft aan hoeveel licht er nog door de folie heen kan. 

Er zijn verschillende opties beschikbaar, zoals 30%, 50% en 70%. Bij 30% dichtheid is de folie het minst donker, hierdoor is er nog wel voldoende zonlicht in de auto, maar wordt er wel een groot deel van de warmte buitengehouden. Bij 70% dichtheid is de folie het donkerst waardoor er bijna geen zonlicht in de auto komt en het interieur koel blijft. 

De keuze voor de lichtdoorlatendheid hangt af van uw wensen, of het nu gaat om bescherming tegen de zon, privacy of een bepaald esthetisch effect.

Onze professionals bij Garage Geurtsen in Veenendaal zullen u adviseren en helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw auto.

 

Prijslijst Zonwerende Folie incl. Montage

Achterruit €165,-
Achterruit Sedan €195,-
Zijruit Vast per Set €125,-
Zijruit Bew. per Set €175,-
Driehoekruit per Set €35,-
Zijruit Vast per Stuk €175,-
Zijruit Bew. per Stuk €100,-
Voorruitband €100,-

Voordelen van ramen blinderen bij Garage Geurtsen in Veenendaal

 • Hoogwaardige folie met een UV-bescherming van 99% beschermt uw interieur tegen verkleuring en houdt de warmte buiten uw auto.
 • Extra veiligheidslaag voor uw auto, inbrekers zullen het moeilijker hebben om binnen te komen.
 • Verschillende soorten ramen blinderen beschikbaar, afhankelijk van uw wensen.
 • Snelle en vakkundige installatie door professionele monteurs.
 • Gebruik van de beste producten voor een perfecte afwerking.

Waarom kiezen voor Garage Geurtsen in Veenendaal?

Bij Garage Geurtsen in Veenendaal begrijpen we dat uw auto belangrijk is voor u. Ramen blinderen moet goed gebeuren en u wilt niet dat het loslaat of dat er scheurtjes inzitten. Daarnaast moeten de ramen zo volledig mogelijk bedekt worden zonder randen aan de buitenkant. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring en zorgen ervoor dat uw ramen op een professionele manier worden geblindeerd.

 

Groepsfoto medewerkers Garage Geurtsen