Klompersteeg 19 - 3905 NA - Veenendaal 0318 – 515 400 info@garagegeurtsen.nl 0318 - 515 400

APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Garage G. Geurtsen uit Veenendaal is een door de RDW erkend APK-bedrijf. Onze diverse keurmeesters kijken nauwkeurig naar de keuringseisen van het RDW en maken het keuringsrapport voor u in orde.

Wat kost een APK keuring?

Woont u in Veenendaal, Ede, Ederveen, Scherpenzeel, Woudenberg, Renswoude, Lunteren of De Klomp? Laat dan uw auto APK keuren bij Garage G. Geurtsen uit Veenendaal. Het standaardtarief bij Garage G. Geurtsen BV is €25,00 excl. milieumeting en afmeldkosten. De APK keuring (excl. afmeldkosten en milieumeting) is bij ons gratis bij een grote onderhoudsbeurt.

Vervangend vervoer

Vervangend vervoer is bij ons gratis. Ook als u uw bedrijfswagen laat keuren hebben wij als vervangend vervoer bedrijfswagens te leen.

U kunt al 2 maanden voor de vervaldatum van de APK een afspraak maken in onze werkplaats. Dat kan door te bellen of een e-mail te sturen naar info@garagegeurtsen.nl