Klompersteeg 19 - 3905 NA - Veenendaal 0318 – 515 400 info@garagegeurtsen.nl 0318 - 515 400

APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Garage G. Geurtsen uit Veenendaal is een door de RDW erkend APK-bedrijf. Onze diverse keurmeesters kijken nauwkeurig naar de keuringseisen van het RDW en maken het keuringsrapport voor u in orde.

Wat kost een APK keuring?

Woont u in Veenendaal, Ede, Ederveen, Scherpenzeel, Woudenberg, Renswoude, Lunteren of De Klomp? Laat dan uw auto APK keuren bij Garage G. Geurtsen uit Veenendaal. Het standaardtarief bij Garage G. Geurtsen BV is €25,00 excl. milieumeting en afmeldkosten. De APK keuring (excl. afmeldkosten en milieumeting) is bij ons gratis bij een (grote) onderhoudsbeurt.

Vervangend vervoer

Vervangend vervoer is bij ons gratis. Ook als u uw bedrijfswagen laat keuren hebben wij als vervangend vervoer bedrijfswagens te leen.

U kunt al 2 maanden voor de vervaldatum van de APK een afspraak maken in onze werkplaats. Dat kan door te bellen of een e-mail te sturen naar info@garagegeurtsen.nl

 

 

Corona maatregelen

Omwille van de volksgezondheid nemen ook wij onze verantwoordelijkheid omtrent de adviezen van het RIVM en de Nederlandse Overheid, ter voorkoming van het verspreiden van het coronavirus. Vandaar dat wij de volgende maatregelen hebben genomen:

Algemene maatregelen:
· Extra hygiënische maatregelen (extra schoonmaakrondes en controles op onder andere deurgrepen, balie, pinautomaat, sanitair en dergelijke)
· Het beperken van sociale contacten
· Geen handen schudden
· Minimaal 1,5 meter afstand houden

Specifieke maatregelen:
· Extra gebruik van stoelhoezen
· Voor en na de reparatie (of onderhoud) van uw auto, wordt het stuurwiel, de handgrepen en de versnellingspookknop gereinigd met desinfecterend middel
· Geen rechtstreekse sleuteloverdracht meer. De sleutels worden op de balie gelegd.

Maatregelen omtrend COVID-19