Klompersteeg 19 - 3905 NA - Veenendaal 0318 – 515 400 info@garagegeurtsen.nl 0318 - 515 400

Glasschade

Woont u in Veenendaal, Ede, Ederveen, Scherpenzeel, Woudenberg, Renswoude, Lunteren of De Klomp en heeft u ruitschade? Bij Garage G. Geurtsen BV uit Veenendaal bent u in goede handen. Wij repareren sterretjes in uw autoruit of we vervangen de complete autoruit. Voor de vervanging van een ruit maken wij gebruik van de diensten van Autoglas Ede. Autoglas Ede heeft jarenlange ervaring, werkt samen met alle verzekeringsmaatschappijen en is daarom ook aangesloten bij Glasgarant, Stichting Duurzaam Repareren, SZA en Euromotive (Carculate).

Vervangen van een ruit is gelukkig lang niet altijd noodzakelijk, in veel gevallen is de autoruit prima te repareren. Wij beschikken over de nieuwste technologie op het gebied van sterreparatie en ruitvervanging. Meestal wordt de sterreparatie volledig vergoed door uw verzekering en kost het u helemaal niets.

Zonwerende folies voor autoruiten

Ook voor vakkundig geplaatst zonwerende folies op uw autoruiten bent u bij Garage Geurtsen uit Veenendaal aan het goede adres. De door ons in samenwerking met CD-Design aangebrachte folie geeft uw auto niet alleen een mooie styling en uitstraling maar biedt u ook nog de volgende voordelen:

 • Langer plezier van het interieur
  UV-straling beschadigt het interieur van uw voertuig, verkleurt uw bekleding en kan de kunststofdelen broos maken. Sun-Gard zonwerende folie absorbeert minimaal 99% van de schadelijke UV-straling.
 • Koele auto
  Zonwerende folie reduceert de stralingswarmte van het zonlicht tot 65%. U zult direct merken dat uw voertuig aangenaam koeler aanvoelt.
 • Bescherming tegen inkijk
  Zonwerende folie biedt een optimale bescherming tegen inkijk in uw voertuig en hiermee kan inbraak worden voorkomen.
 • Meer veiligheid tijdens het autorijden
  Bij een ongeval of inbraak kunnen duizenden kleine glassplinters het interieur van uw voertuig beschadigen of inzittenden mogelijk zwaar verwonden. De folie bewerkstelligt dat de glassplinters bijeen worden gehouden, zodat de kans op letsel als gevolg van rondspringende glassplinters wordt tegengegaan. Wilt u nog meer bescherming en veiligheid dan kunt u dit bereiken met de Glass-Gard beschermings- en veiligheidsfolie.

CD Design geeft bij elk garantiecertificaat een kopie van het Voertuigreglement (VTR), zodat u weet wat de wetgeving daadwerkelijk voorschrijft.

Prijslijst Zonwerende Folie incl. Montage

Achterruit €165,-
Achterruit Sedan €195,-
Zijruit Vast per Set €125,-
Zijruit Bew. per Set €175,-
Driehoekruit per Set €35,-
Zijruit Vast per Stuk €175,-
Zijruit Bew. per Stuk €100,-
Voorruitband €100,-

Corona maatregelen

Omwille van de volksgezondheid nemen ook wij onze verantwoordelijkheid omtrent de adviezen van het RIVM en de Nederlandse Overheid, ter voorkoming van het verspreiden van het coronavirus. Vandaar dat wij de volgende maatregelen hebben genomen:

Algemene maatregelen:
· Handen graag ontsmetten bij ingang
· Wanneer mogelijk 1,5 meter afstand houden
· Bezichtiging bij voorkeur op afspraak ivm hoeveelheid mensen op locatie

Maatregelen omtrend COVID-19