Autoschade? Ga naar autoschadegeurtsen.nl

06 3718 3537

0318 – 515 400

Klompersteeg 19 - 3905 NA - Veenendaal

geurtsen@garagegeurtsen.nl

Klompersteeg 19 - 3905 NA - Veenendaal 0318 – 515 400 geurtsen@garagegeurtsen.nl 06 3718 3537

Glasschade

Garage Geurtsen is één van de erkende vestigingen van GlassConnect autoglasservice. Dus als u ruitschade heeft in Veenendaal of omgeving en alleen de beste kwaliteit en service wilt, dan bent u bij ons in goede handen. Wij repareren sterretjes in uw autoruit of we vervangen de complete autoruit.

Vervangen van een ruit is gelukkig lang niet altijd noodzakelijk, in veel gevallen is de autoruit prima te repareren. Wij beschikken over de nieuwste technologie op het gebied van sterreparatie en ruitvervanging. Meestal wordt de sterreparatie volledig vergoed door uw verzekering en kost het u helemaal niets.

Onze voordelen

 • Gebruik van fabrieksoriginele materialen
 • Uitsluitend gecertificeerd personeel
 • Snelle 24-uurs dienstverlening
 • Persoonlijke dienstverlening
 • Complete afhandeling met uw verzekeraar
 • Vertrouwde FOCWA garantie

GlassConnect autoglasservice is lid van FOCWA en hanteert de hoge eisen van deze branche-organisatie voor schade-herstel- ondernemingen door te voldoen aan de Toelatingseisen en Gedragsregels van de FOCWA.

 

Zonwerende folies voor autoruiten

Ook voor vakkundig geplaatst zonwerende folies op uw autoruiten bent u bij Garage Geurtsen aan het goede adres. De door ons in samenwerking met CD-Design aangebrachte folie geeft uw auto niet alleen een mooie styling en uitstraling maar biedt u ook nog de volgende voordelen:

 • Langer plezier van het interieur
  UV-straling beschadigt het interieur van uw voertuig, verkleurt uw bekleding en kan de kunststofdelen broos maken. Sun-Gard zonwerende folie absorbeert minimaal 99% van de schadelijke UV-straling.
 • Koele auto
  Zonwerende folie reduceert de stralingswarmte van het zonlicht tot 65%. U zult direct merken dat uw voertuig aangenaam koeler aanvoelt.
 • Bescherming tegen inkijk
  Zonwerende folie biedt een optimale bescherming tegen inkijk in uw voertuig en hiermee kan inbraak worden voorkomen.
 • Meer veiligheid tijdens het autorijden
  Bij een ongeval of inbraak kunnen duizenden kleine glassplinters het interieur van uw voertuig beschadigen of inzittenden mogelijk zwaar verwonden. De folie bewerkstelligt dat de glassplinters bijeen worden gehouden, zodat de kans op letsel als gevolg van rondspringende glassplinters wordt tegengegaan. Wilt u nog meer bescherming en veiligheid dan kunt u dit bereiken met de Glass-Gard beschermings- en veiligheidsfolie.

CD Design geeft bij elk garantiecertificaat een kopie van het Voertuigreglement (VTR), zodat U weet wat de wetgeving daadwerkelijk voorschrijft

PRIJSLIJST ZONWERENDE FOLIE

Achterruit€175,-
Achterruit Sedan€195,-
Zijruit Vast Per Set€125,-
Zijruit Bew. Per Set€175,-
Driehoekruit Per Set€35,-
Voorruit€225,-
Zijruit Vast Per Stuk€75,-
Zijruit Bew. Per Stuk€100,-
Voorruitband€75,-

LET OP! BEREIKBAARHEID GEWIJZIGD

Vanaf 13 april is de Nieuweweg-Noord afgesloten. U kunt ons nu bereiken via de nieuwe spoortunnel.

Klik hier voor meer informatie