Klompersteeg 19 - 3905 NA - Veenendaal 0318 – 515 400 info@garagegeurtsen.nl 0318 - 515 400

Breng een bezoek aan het autobedrijf nabij Ede, Garage G. Geurtsen, wanneer u op zoek bent naar een nieuwe of tweedehands auto. Het bevlogen team van deze garage biedt u een ruime keuze en doet er alles aan om uw droomauto voor u te vinden. Naast de aanschaf van een auto, kunt u ook voor service en onderhoud bij Garage Geurtsen in Veenendaal terecht. Vele tevreden klanten gingen u al voor. Niet voor niets is onze slogan: Samen Veilig op Weg. Een groot voordeel is dat wij onpartijdig zijn. Dat betekent dat we neutraal advies uit kunnen brengen.

Diensten autobedrijf Ede

Als autobedrijf nabij Ede leveren wij verschillende andere diensten aan onze klanten naast het aanbod van auto’s en service & onderhoud. Welke zijn dit?

  • Uebler fietsendrager: deze fietsendrager is ideaal voor het vervoer van (elektrische) fietsen. U kunt de drager eenvoudig laten monteren op de trekhaak van uw personenauto of op de dissel van uw caravan. U kunt met deze fietsendrager maximaal vier fietsen vervoeren.
  • Auto Cleaning: het wassen van uw auto kunt u ook aan Garage Geurtsen uitbesteden. Onze professionele cleaning van uw auto is kwalitatief vele malen beter dan de wasstraat. Het betekent een totale reconditionering van uw auto. We wassen en polijsten uw auto en zetten deze in de was. Ook het interieur nemen wij flink onder handen. Als u de auto komt ophalen bevindt deze zich in showroomstaat!
Groepsfoto medewerkers Garage Geurtsen
Leenauto
Foto zijkant bedrijfspand
Afspraak APK
Onderhoud
Diagnose
  • Autoruit Service: wanneer u ruitschade heeft en alleen met het beste resultaat genoegen neemt, brengt u dan een bezoek aan onze garage. Ongeacht of het gaat om een sterretje of het vervangen van de complete ruit: wij werken met de nieuwste technologieën en wordt een sterreparatie vaak volledig vergoed door uw verzekeraar.
  • Zonwerende folie aanbrengen: u kunt eveneens bij Garage Geurtsen terecht voor het laten plaatsen van zonwerende folie. U profiteert dan van verschillende voordelen. U heeft onder andere langer plezier van het interieur van uw auto omdat uw interieur minder snel verkleurt. Ook stapt u in de zomers die toch al steeds warmer worden, in een koele auto. Tevens is uw auto beter beschermd tegen inbraak omdat dieven niet in uw auto kunnen kijken. Tot slot, voorkomt de folie bij een ongeval dat uw ramen in duizenden kleine glassplinters springen.
  • Schadeherstel: heeft u schade opgelopen? Voor de gehele schadeafwikkeling kunt u terecht bij Autoschade G. Geurtsen in Ede.
  • Financiering auto: als u hulp nodig heeft bij de financiering van uw nieuwe auto, dan raden wij u aan contact op te nemen met Ros Finance, gevestigd in Veenendaal.