Klompersteeg 19 - 3905 NA - Veenendaal 0318 – 515 400 info@garagegeurtsen.nl 0318 - 515 400

Garage G. Geurtsen is dé specialist in Nederland in het bieden van vervoersoplossingen voor grote gezinnen. Grotere gezinnen hebben grote auto’s nodig, in het bijzonder auto’s met vijf tot en met negen zitplaatsen. Daarom zorgt Garage Geurtsen dat er altijd een ruim aanbod aan 7-persoonsauto’s op voorraad is. Ook bieden wij een uniek alternatief voor de conventionele zevenzitter: de Uniklapbank.

Garage Geurtsen is bovendien eigenaar van de website 7zitter.nl. Deze website heeft tot doel om interessante informatie en nuttige adviezen te verschaffen over auto’s met meer dan vijf zitplaatsen. Veel autowebsites zijn volledig gericht op het grote massa aanbod auto’s waardoor je in het segment 7zitters het overzicht mist. 7zitter.nl brengt daar verandering in door specifiek voor dit segment informatie aan te bieden en hier nieuws over te publiceren!

Corona maatregelen

Omwille van de volksgezondheid nemen ook wij onze verantwoordelijkheid omtrent de adviezen van het RIVM en de Nederlandse Overheid, ter voorkoming van het verspreiden van het coronavirus. Vandaar dat wij de volgende maatregelen hebben genomen:

Algemene maatregelen:
· Extra hygiënische maatregelen (extra schoonmaakrondes en controles op onder andere deurgrepen, balie, pinautomaat, sanitair en dergelijke)
· Het beperken van sociale contacten
· Geen handen schudden
· Minimaal 1,5 meter afstand houden

Specifieke maatregelen:
· Extra gebruik van stoelhoezen
· Voor en na de reparatie (of onderhoud) van uw auto, wordt het stuurwiel, de handgrepen en de versnellingspookknop gereinigd met desinfecterend middel
· Geen rechtstreekse sleuteloverdracht meer. De sleutels worden op de balie gelegd.

Maatregelen omtrend COVID-19