Klompersteeg 19 - 3905 NA - Veenendaal 0318 – 515 400 info@garagegeurtsen.nl 0318 - 515 400

Autoruiten blinderen in Veenendaal

Ook voor vakkundig geplaatst zonwerende folies op uw autoruiten bent u bij Garage Geurtsen uit Veenendaal aan het goede adres. De door ons in samenwerking met CD-Design aangebrachte folie geeft uw auto niet alleen een mooie styling en uitstraling maar biedt u ook nog de volgende voordelen:

 • Langer plezier van het interieur
  UV-straling beschadigt het interieur van uw voertuig, verkleurt uw bekleding en kan de kunststofdelen broos maken. Sun-Gard zonwerende folie absorbeert minimaal 99% van de schadelijke UV-straling.
 • Koele auto
  Zonwerende folie reduceert de stralingswarmte van het zonlicht tot 65%. U zult direct merken dat uw voertuig aangenaam koeler aanvoelt.
 • Bescherming tegen inkijk
  Zonwerende folie biedt een optimale bescherming tegen inkijk in uw voertuig en hiermee kan inbraak worden voorkomen.
 • Meer veiligheid tijdens het autorijden
  Bij een ongeval of inbraak kunnen duizenden kleine glassplinters het interieur van uw voertuig beschadigen of inzittenden mogelijk zwaar verwonden. De folie bewerkstelligt dat de glassplinters bijeen worden gehouden, zodat de kans op letsel als gevolg van rondspringende glassplinters wordt tegengegaan. Wilt u nog meer bescherming en veiligheid dan kunt u dit bereiken met de Glass-Gard beschermings- en veiligheidsfolie.

CD Design geeft bij elk garantiecertificaat een kopie van het Voertuigreglement (VTR), zodat u weet wat de wetgeving daadwerkelijk voorschrijft.

Prijslijst Zonwerende Folie incl. Montage

Achterruit €165,-
Achterruit Sedan €195,-
Zijruit Vast per Set €125,-
Zijruit Bew. per Set €175,-
Driehoekruit per Set €35,-
Zijruit Vast per Stuk €175,-
Zijruit Bew. per Stuk €100,-
Voorruitband €100,-