Heeft u een nieuwe of gebruikte auto bij ons gekocht? Was uw auto voor reparatie of onderhoud in onze werkplaats? Wij horen graag wat uw ervaringen zijn!

Aarzel niet en vul hieronder uw reactie in.

Hoi Willem en team,
Wat zijn we fantastisch geholpen door jullie. Mijn vader was erg te spreken over de wijze waarop alles werd uitgelegd ook ten aanzien van het kentekenbewijs.
Daarnaast vond hij jullie zaak erg netjes en goed verzorgd.
Dat jullie vervolgens ook nog zo’n originele taart meegeven, die volgens mijn ouders ook erg smaakvol is, maakt de klantbeleving zeer positief.
Ontzettend bedankt!
Mijn vader gaf aan dat het voor hen een echte feestdag was.
Namens hen ontzettend bedankt Garage Geurtsen!

Ronald en Ingrid

Ongeveer een maand geleden heb ik bij Garage Geurtsen een Volvo V70 aangeschaft. Ik ben onder de indruk geraakt van de klantgerichtheid van dit bedrijf. Via de telefoon en de email maar ook aan tafel werd er prettig gecommuniceerd, eerlijk en oprecht. Er werd een nette inruilprijs geboden en een eerlijk advies gegeven over de garantiepakketten. Verkoper Martin heeft alles in het werk gesteld om de auto netjes af te leveren en hier en daar werden er zelfs extra acties ondernomen zoals het zwart spuiten van de remklauwen en het vervangen van verschillende vakjes/klepjes waar barsten/gaten in zaten bijvoorbeeld. Tijdens de aflevering kwam de eigenaar van het bedrijf even de hand schudden en mij veel plezier wensen met de aankoop.
Toen ik weg wilde rijden ontdekte ik bij het aansluiten van het navigatiesysteem dat de 12V-aansluiting het niet deed. Binnen een mum van tijd doken Martin en zijn collega de auto in. Na het inspecteren van de zekeringen werd de middenconsole losgeschroefd en ontdekten ze een loszittend stekkertje. Slechts drie minuten later reed ik het terrein af, met een mooie taart op de stoel naast mij. Ik ben met alle plezier uit het noorden van het land naar Veenendaal gereden en kan dit autobedrijf van harte bij u aanbevelen.

Edo Meerholz, Assen

Bij Garage Geurtsen een Z.G.A.N Audi SQ5 gekocht. Na een Volvo gereden te hebben maar behoefte had aan meer vermogen en beleving kwam Evert Jan van Garage Geurtsen op het zeer goede idee om deze Audi te proberen, een echte 3.0 V6 Bi-Turbo Quattro. Het was vanaf het eerste moment een schot in de roos, en goed door Evert Jan aangevoeld wat een klant nodig heeft. Ook de aflevering was perfect, met heuse taart. Wij hebben al meerdere auto’s gekocht bij Garage Geurtsen maar het is voor ons niet alleen ‘Geeft Goede Garantie’ maar nou ook ‘Geeft Goed Gevoel’! Wat een geluid, echt geweldig. Nogmaals, ik ben erg blij met wat Garage Geurtsen te bieden heeft.

Dik van Eldik

Geweldig! Je word er ontvangen als echte klant.
Ze luisteren naar u wensen. Service is bij geen ander beter, gewoonweg SUPER!
Hier kunt u uw auto met een gerust hart kopen!

Kevin Kooij

Al weer 10 jaar vaste klant.
Ik koop hier mijn zakelijke auto’s uit het hogere segment en houd ze ook bij Geurtsen in onderhoud, altijd naar tevredenheid.
Niets is te veel, ik kan werkelijk altijd terecht en de service is uitmuntend!
Vandaag zijn mijn verwachtingen helemaal overtroffen; bij het monteren van een nieuwe trekhaak heeft men de moeite genomen mijn auto, zowel van binnen als van buiten, helemaal te poetsen, en geloof me; dit was hard nodig! Hij is als nieuw! Chapeau!!!!
Ik hoop nog vele jaren van jullie services gebruik te maken!

Bas Jongkind

Wij hebben een kleine maand geleden een mooie BMW 320 gekocht bij garage Geurtsen. Heel gastvrij ontvangen en als een echte klant behandeld.
Na het ophalen van de auto bij thuiskomst ging er een storingslampje branden.
Gelijk de dag erop teruggeweest, wij wonen ruim een uur rijden van Veenendaal af.
De sensors in de katalysator waren defect, en de klepseals waren aan vervanging toe, we hebben daarna gelijk een afspraak gemaakt voor de reparatie.
Alles is daarna perfect gerepareerd, en het bleek dat de klepseals een heel erg dure reparatie is.
Ze hebben er zelfs een nieuwe katalysator onder gezet, omdat die niet aan hun eisen voldeed.
We hebben een mooie leenauto van hun meegekregen en een week later onze auto weer opgehaald.
Uiteindelijk een zeer kostbare reparatie en geheel kosteloos voor ons. Echt super geregeld allemaal!
We willen via deze weg alle mensen van de firma Geurtsen hartelijk bedanken voor de super goede service!

Thomas & Majel